Spot

Om Spot

Spot er vores families første hund. Jeg har altid været fascineret af denne race og dens aktivitetsniveau og jagtinstinkt. Desuden er det en oplagt hund at have, når man som os bor ude på landet. Årsagen til Spot kom ind i familien var, at mine børn udvist enormt meget angst når vi besøgte mine søskende, der næsten alle havde hund/hunde. Det lå så fjernt fra mine oplevelser med hund som barn.

Derfor besluttede vi, at nu var der tid til et ekstra familiemedlem. Den yngste datter var på det tidspunkt 3 år, og faktisk havde hendes legekammerat fra børnehaven derhjemme netop fået et lille kuld. Vi valgte den mest frembrusende og mindste hvalp af kuldet, og det har været et godt valg.

     Information    

     Køn:        Tæve 
     Født:       d. 28.08.2006 
     Vægt:      6,5 kg
     Højde:     ca 28 cm 
     Race:       Dansk Svensk gårdhund                              uden DKK papirer

Spot er en nævenyttig bestemt skrap gammel tante nu, med et kæmpe EGO. Hun har været god til at opdrage Banya og det har været med faste grænser. Det har altid været hende der bestemmer. Hun har været godt til at fange mus, muldvarper og andet kravl ude på landet. Spot har været min trofaste løbemakker igennem mange år, men nu på hendes ældre dage er det lidt hårdt for hende. Desuden har hun fået konstateret forstørret hjerte og er kommet på hjertemedicin. Hendes almene tilstand er upåvirket, og vi håber vi kan beholde hende i nogle år endnu. Spot har altid været yderst småt spisende og det er til stor undring for Banya, der ikke kan forstå hvorfor madskålen ikke bliver tømt. Den madskål er meget fristende at stikke snuden i.